Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

22.04.2020

Студенти Лисичанського педагогічного коледжу спеціальності «Середня освіта (фізична культура)» Матюшенко Л., Камінецька Л. (кер. Крошка С.А.) брали участь (в умовах дистанційного навчання – онлайн) у IYВсеукраїнській студентській науково-практичної інтернет-конференції «Сучасні проблеми фізичного виховання і спорту: погляд молоді», яка відбулася 16-17 квітня 2020 року в Державному закладі «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» (Навчально-науковий інститут фізичного виховання і спорту, м. Кремінна).

Камінецька Л. виступила на пленарному засіданні з доповіддю «Оздоровчий табір – важлива сходинка до професійного зростання студентської молоді», де розкрила особливості роботи студентів у оздоровчих таборах як важливу сходинку професійного зростання, зокрема зі здобувачами освіти з особливими освітніми потребами (ООП).

Матюшенко Л. розкрила особливості використання нордичної ходьби «Nordic Walking»,  як ефективного виду фітнесу та оздоровлення. На сучасному етапі широко використовують скандинавську ходьбу під час занять у гуртках та секціях з людьми різного віку. Надається психологічна підтримка постраждалих від конфлікту нужденних людей у Східній Україні, що мешкають уздовж лінії розмежування. Студентка узагальнила власний досвід з обраної проблеми.
Дівчата спробували новий формат спілкування, отримали досвід та сертифікати учасників конференції.
Вітаємо з дебютом на високому рівні.

 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021