Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

05.03.2020

5 березня 2020 року в актовій залі Лисичанського педагогічного коледжу яскравими барвами розквітнула весняна феєрія краси, жартів, романтики – відбулось свято молодості «Пан і панночка-слобожаночка-2020». Щорічно захід проводиться напередодні Міжнародного жіночого дня, яке ми просто називаємо - 8 Березня. Цього року конкурс мав назву «Квіткова феєрія» і супроводжувався яскравими життєствердними барвами, народним гумором про жіноче життя, етноколоритом.

У конкурсі взяли участь 9 пар, де дівчата представляли жіночу тендітність, а хлопці були їх янголами-охоронцями, джентльменами й надавали підтримку.

Незвичайно побудоване дефіле пар розповідало історію стосунків чоловіка та жінки, які шукають одне одного, а знайшовши, дарують радість у житті, підтримують і надихають.

Різний гумористичний погляд на жіночу психологію пари представили у конкурсі «Веселе коло», де дівчата жартували про своє життя, а хлопці виявляли погляд чоловіків на нього. Тут сплелись артистизм та уміння говорити на публіку, підтримувати партнера та співпрацювати з ним.

Свій погляд на національне вбрання пари представили під час конкурсу «Етностиль». Їхні костюми були не лише національними, а осучасненими, що надавало святу особливої атмосфери. Змістовно пройшов конкурс «Україна смакує», де пари відповідали на запитання завідувача  кабінету українознавства коледжу Шуліки Л.В.  про особливі страви українців та представників Слобожанщини.

Наприкінці свята дівчата і хлопці відправились до Європи, зокрема, відвідали віденській бал. Вони представили уміння танцювати найбільш романтичний європейський танець – вальс.

Свято «Квіткова феєрія» супроводжувалось калейдоскопом привітань та нагороджень – від директора Лисичанського педагогічного коледжу, відмінника освіти України Мінєнко Галини Миколаївни, директора Брянківського коледжу, заслуженого працівника культури України Сапіжака Михайла Степановича.

Родзинкою заходу стало жартівливе вітання чоловіків-викладачів коледжу Демченка П.Є., Бєлікова М.Г., Тура А.М. у вигляді легенди про трьох козаків, що у полон до жінок потрапили. Жартівливі вітання та світлини супроводжували і вітання дівчат-студенток, які навчаються на різних спеціальностях.

Найбільш хвилюючим моментом стало нагородження переможців та учасників конкурсу «Пан і панночка-слобожаночка-2020».

Переможцями конкурсі стали Западнова Дар’я та Поляков Микита!

Іншими номінаціями були відзначені учасники конкурсу:

  • Шадріна Олександра, Верігін Валерій,
  • Валерія Москаленко, Едуард  Матлашов,
  • Юлія Агафонова, Кирил Рибалко,
  • Дар’я Коврижкіна, Марко Крушельницький,
  • Оксана Козакова, Максим Капустянов,
  • Дмитро Мірошниченко Анастасія Чернікова,
  • Данило Вітвіцький, Юлія Коваленко,
  • Німенко Олексій, Аліна Чернишова.

Вітаємо переможців конкурсу та окремих номінацій з успішними виступами, а також усіх жінок зі святом! Бажаємо весни теплої в душі й навколо, море квітів і посмішок, любові й сонця, миру й щастя – усе, що може вмістити ваша ніжна й тендітна весняна квіткова жіноча душа!

Підготувала: Л. В. Шуліка

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021