Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

24.02.2020

Проводи Масниці у нашому коледжі є одним з найулюбленіших свят. Цьогоріч понад 300 осіб закладу освіти: викладачі, студенти та співробітники зібралася, аби закликати весну. Не стала винятком і цьогорічна святкова програма.

24 лютого 2020 року у коледжі було проведене колоритне свято «Колодія величаймо – весну зустрічаймо!», сповнене атмосферою доброзичливості та веселощів.

Студенти кожної групи ретельно готувалися до Масниці, аби всі присутні гідно оцінили їх кулінарні здібності та старання. Та й справді, чого тільки не було на нашому святковому ярмарку: запальні танці, гучні пісні та веселі забавки, фестиваль символів Масниці, парад віників. Господарем столів був млинець: млинці з сиром, м'ясом, грибами, яблуками, а також вареники, печиво, пиріжки, різноманітні м'ясні й солодкі страви.

За ініціативою студентського парламенту коледжу всі зароблені кошти підуть на благодійність, а саме, до притулку для бездомних тварин у селищі Секменівка (в рамках акції «Для тих, у кого є серце»).

Завершальним етапом свята, стало спалювання опудала. До святкування Масниці долучились усі бажаючі.

Підготувала: Полтавська В.О.

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021