Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

08.02.2020

8 лютого 2020 року в місті Сєверодонецьк відбувся Всеукраїнський етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. Наш навчальний заклад представляли студентки Осьміна Ганна (група 1-АПО), яка посіла І місце в обласному етапі конкурсу та Пасічник Юлія (група 2-АПО) – ІІІ місце в обласному етапі конкурсу. Студентки ВП «Лисичанський педагогічний коледж» та їх наставники були нагороджені дипломами та цінними подарунками.

Конкурс був проведений з метою сприяння утвердженню державного статусу української мови в регіоні, піднесення її престижу серед учнівської молоді, виховання пошани до культури і традицій українського народу.

За десять років проведення на Луганщині Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка його учасники та організатори вкотре переконалися, наскільки важливо нам усім знати літературно-мистецьку творчість Великого Кобзаря, яка відіграє надзвичайну роль в утвердженні цінностей відкритого демократичного суспільства.

 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021