Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

13.01.2020

13 січня 2020 р. медіатори Служби порозуміння ВП «Лисичанський педагогічний коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка» у співпраці з КУ «Лисичанський методичний центр» розпочали масштабний проєкт щодо популяризації досвіду впровадження медіації в освітньому просторі серед шкіл міста Лисичанськ.

Мета майстер-класу – сприяння вирішенню конфліктів мирним шляхом, розбудові миру, протидії насильству та жорстокому поводженню з дітьми, нетерпимості до приниження честі та гідності людини, до дискримінації за будь-якими ознаками.

Цього тижня були проведені майстер-класи «Розбудова миру. Профілактика і вирішення конфлікту з використанням медіації» (за підтримки ГО «Ла Страда-Україна») на базі загальноосвітніх шкіл № 13 та №4.

Медіатори коледжу знайомили учнів з поняттями: «медіація», «конфлікт», «мир», «миробудування». Учасники майстер-класу мали змогу переглянути відеоролики щодо означеної теми та висловити власну думку, сформувати позицію щодо тих чи інших проблемних питань.

Найбільшу зацікавленість учасників викликали різні вправи з елементами тренінгу, зокрема «Біла ворона», «Армреслінг», «Зайди в коло» тощо. За результатами майстер-класу учні отримали сертифікати учасника-слухача.

Сподіваємося, що всі учасники дізналися безліч корисної та цікавої інформації та головне – отримали новий досвід, який допоможе їм у майбутньому!

Висловлюємо подяку ГО «Ла Страда-Україна», лисичанському міському голові С. Шиліну, КУ «Лисичанський методичний центр», адміністрації шкіл міста Лисичанськ за підтримку та сприяння в реалізації проєкту!

 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021