Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

03.01.2020

Сьогодні студенти Лисичанського педагогічного коледжу долучилися до важливої справи – розміщення будок на території району Скляного заводу. Така акція відбулася в рамках соціального проєкту «Для тих, у кого є серце». Затишні, просторні домівки, облаштовані викладачем коледжу Осіповим І.В. та студентами спеціальності Трудове навчання та технології будуть захищати від лютих морозів бездомних собак та котів, які потребують, як і всі ми, тепла та затишку. Небайдужі люди та зооволонтери коледжу вже принесли смачні страви для таких тварин та із задоволенням підгодовуватимуть їх.

Корисні справи, ініційовані волонтерами м. Лисичанська, викладачами та студентами Лисичанського педагогічного коледжу, спрямовані на добрі вчинки – допомога беззахисним чотирилапим друзям. Лише спільними зусиллями ми зможемо подолати будь-які проблеми, варто тільки мати добре серце, світлий розум, віру в майбутнє, бажання діяти та допомагати тим, хто цього дійсно потребує!

Щиро дякуємо всім, хто долучився до цієї корисної та дійсно важливої соціальної справи! Залишайтеся чуйними, адже ми знаємо, що У ВАС Є СЕРЦЕ!

 
     
 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021